Eveniment

Trei indieni, depistaţi în Timiș la graniţa cu Serbia

Trei indieni, depistaţi în Timiș la graniţa cu Serbia

În cadrul unei acţiuni de combatere a migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au depistat, într-un autovehicul condus de un cetăţean român, trei cetăţeni indieni care au trecut ilegal frontiera din Serbia.

Marți, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Astfel, în jurul orei 20:00, au oprit pentru verificări, pe DN 59C, în localitatea Jimbolia, un autovehicul aflat în regim transport persoane, condus de un cetăţean român. În urma controlului efectuat s-a constatat că în interior se aflau, în calitate de pasageri, trei cetăţeni străini.

Poliţiştii de frontieră i-au condus pe cetăţenii străini şi pe şofer la sediul instituţiei pentru cercetări. În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că pasagerii sunt cetăţeni din India, cu vârste cuprinse între 23 şi 28 de ani, şi au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, iar șoferul este cetățean român, un bărbat în vârstă de 47 ani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Pachetului de pe lângă Tribunalul Timis, pentru infracţiunea de trafic de migranţiși infracțiunea de trecre ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie luate măsurile legale.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*