Politic

TNL Timiș are o nouă conducere și un scop comun: scăderea vârstei de vot de la 18 la 16 ani

TNL Timiș are o nouă conducere și un scop comun: scăderea vârstei de vot de la 18 la 16 ani

Vineri seară, organizația TNL Timiș și-a ales noua conducere pentru un mandat de 4 ani.

Evenimentul a avut loc în prezența a peste 400 de membri, dintre care peste 300 fiind tineri liberali cu drept de vot din tot județul.

Componența noului for de conducere – BPJ TNL Timiș – este formată din:

  • Președinte: Ionuț Sîrbu
  • Prim-vicepreședinte: Alexandru Bodea
  • Prim-vicepreședinte: Milovan Adrian
  • Vicepreședinți: Adrian Nicolae Pop, Florin Munteanu, Darius-Constantin Zamfor, Alin Bătrîn, Bogdan Medelean, Andrada Iova, Alexandru Timiș, Horia Chiriuță
  • Membri: Dorin Giurgiu, Denisa Alexa, Bogdan Demea, Sebastian Tabacu, Larisa Coțofană, Alexandru Oprea, Florin Ciuruș, Cristian Stancu, Brian Bălănescu, Denis Andrei Andraș, Adriana Ciumău, Raul Măgulean, Ionuț Daniel Buc, Denis Stefoni, David Caradjov.

La Comitetul de Coordonare Județean al TNL Timiș a fost prezentă Mara Mareș, președinte al tineretului liberal din România, precum și lideri ai filialei: Alin Nica – președintele PNL Timiș, Dănuț Groza – secretarul general, Cosmin Tabără – președintele PNL Timișoara, deputatul Cosmin Șandru, fost președinte al TNL Timiș.

“PNL are viitor. Direcția pe care am pornit în 2020, de a împrospăta organizația PNL Timiș cu oameni noi, energici a fost direcția corectă. Vom avea foarte mult de lucru în următorii 2 ani și avem nevoie de forțe noi cu care să construim viitorul. Ne propunem ca Timișul să fie liberal și în 2024, iar cel mai important țel este să recâștigăm Timișoara. Ne bazăm pe tineri să schimbăm modul de a face politică, un mod atât de blamat de cetățeni. Cred că Timișoara și Timișul nu mai au nevoie de experimente, ci de certitudini, de garanția oamenilor de bună credință, profesioniști și de cultura dialogului sincer”, le-a transmis, în discursul său, Alin Nica, președintele PNL Timiș și președinte al Consiliului Județean Timiș.

”Noi, Tineretul Național Liberal, avem obligația să ținem partidul conectat la tot ceea ce este nou, la noile generații care în fiecare an devin adulți cu drept de vot. Lor trebuie să le răspundem pe măsura așteptărilor. Dacă vrem să facem politica mai cool și să arătăm că suntem conectați la problemele actuale, atunci TNL are datoria să susțină scăderea vârstei de vot de la 18 la 16 ani. E un proiect în care cred și pe care trebuie să-l promovăm ca normalitate. Noi suntem responsabili pentru ceea ce va fi PNL în viitor, noi suntem cei care vom duce mai departe liberalismul românesc”, a fost mesajul mobilizator al noului președinte al tinerilor liberali din Timiș.

Ionuț Sîrbu are 28 de ani, este căsătorit, fiind, din 2020, consilier local în comuna Boldur. De curând, a devenit consilier personal al vicepreședintelui CJ Timiș, Alexandru Proteasa. Anterior a lucrat ca expert achiziții publice la S.C. Drumurile Municipale Timișoara S.A., iar apoi a fost director regional adjunct în cadrul Sucursalei Regionale de Poștă Timișoara.

 

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*