Administrație

După doi ani, răsună muzica de Zilele Lovrinului/ VIDEO

După doi ani, răsună muzica de Zilele Lovrinului/ VIDEO

A răsunat muzica ieri seară la Lovrin. După doi ani de pandemie, locuitorii comunei și nu numai, au putut să joace din nou la Zilele comunei Lovrin.

Astfel, de Ruga satului, ieri dimineață, localnicii au mers la slujba de la biserică, iar apoi s-au distrat până la miezul nopții.

Prima seară a debutat cu spectacol susținut de elevii Liceului Tehnologic Romulus Paraschivoiu, coordonați de prof. Amalia Apostol. Apoi, bănățenii s-au prins în horă în compania artistei Lena Miclăuș și a formației Frații Marișcă.

Sărbătorim de două ori. O dată Zilele Lovrinului și apoi Sfinții Petru și Pavel. Ne bucurăm că vine lumea după doi ani de zile la acest eveniment, foarte important pentru noi. Ne mai unește, pentru că de doi ani nu am avut ocazia să organizăm asemenea eveniment care este agreat și gustat de public. Avem un program de două zile, muzică populară, muzică ușoară”, a transmis primarul comunei Lovrin, Marius Graur.

 VIDEO aici:

Spectacolele artistice vor continua și în această seară pe scena din interiorul Pieței Agroalimentare Lovrin. Pe scena vor urca artiști renumiți care vor încinge atmosfera. Astăzi, 30 iunie, de la ora 20.30 este invitat Dragoș Moldovan – câștigător Vocea României 2019, apoi la 21.30 vor urca pe scenă DJ Project și Ana Baniciu, iar de la 22.30 atmosfera va fi întreținută de DJ Victor Stan.

Evenimentul este organizat de Primăria Lovrin și Consiliul Local.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*