Administrație

Primăria Timișoara, amendată cu 10.000 de lei de Garda de Mediu după controalele în parcuri

Primăria Timișoara, amendată cu 10.000 de lei de Garda de Mediu după controalele în parcuri
Adora Beauty

Prefectul Mihai Ritivoiu anunță o nouă amendă pentru Primăria Timișoara aplicată de comisarii de la Garda de Mediu. Amenda vine în urma controalelor pe care le-a dispus în parcuri.

Ritivoiu a spus, miercuri, că, înainte de începerea controlului prin parcurile din Timişoara, i-a chemat pe membrii comisiei mixte de control. Le-a spus că nemulțumirea locuitorilor Timişoarei este tot mai vocală, că acest lucru se vede în presa locală şi națională, că există ambrozie crescută şi căpuşe prin iarbă.

De asemenea, prefectul le-a mai spus că intenția sa nu este neapărat să fie date amenzi, ci să fie dinamizată activitatea primăriei pentru a oferi populației un semnal de implicare.

„Ca dovadă, din momentul imediat ulterior anunțului de control, a început o frenezie a tăierii de iarbă şi de buruieni prin oraş.

Controlul este gata. A fost aplicată o amendă în valoare de 10.000 lei şi au fost impuse măsuri, unele cu termen 1 iulie, altele cu caracter permanent.

Am să continui să urmăresc starea spațiilor verzi. Avem 50.000 de copii în Timişoara, care au tot dreptul să se bucure în siguranță de spațiile verzi!”, a transmis prefectul județului Timiș, Mihai Ritivoiu.

Foto: arhivă

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*