Eveniment

Femeie care voia să se arunce de pe pod, salvată în ultima clipă de jandarmi la Lugoj

Femeie care voia să se arunce de pe pod, salvată în ultima clipă de jandarmi la Lugoj

Miercuri, în localitatea Lugoj, jandarmii Sebastian și Cristian au  împiedicat o femeie, care prezenta urme de lovituri pe corp, să se arunce de pe pasajul rutier, aflat pe strada Buziașului, pasaj ce trece peste căile ferate.

Totul s-a întâmplat ca în filme. O mașină a oprit brusc în apropierea pasajului și, sub ochii jandarmilor, portiera din stânga mașinii se deschide, iar o tânără femeie aleargă spre pod. Intuiția oamenilor legii i-a făcut pe aceștia să o ajungă din urmă și să o oprească la timp.

În prezent,  femeia se află pe mâini bune, în grija medicilor.

IPJ Timiș a transmis că este vorba despre o femeie de 34 de ani, din Ucraina, care a avut intenția de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată.

Femeia a fost transportată la spital, întrucât manifesta un comportament agitat, ulterior fiind condusă la sediul poliției pentru audieri.

În urma examinării medicale a reieșit că femeia prezenta vânătăi pe corp, aceasta declarând polițiștilor faptul că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile.

După finalizarea verificărilor, aceasta a plecat împreună cu concubinul său spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersecția străzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, în timp ce autoturismul era în mișcare, a deschis portiera cu intenția de a coborî din acesta, situație surprinsă de către un echipaj de jandarmi.

În urma acestui incident, polițiștii lugojeni au întocmit un proces verbal de  internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timișoara, în vederea internării.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*