Eveniment

Controale ale Poliției Rutiere în Timișoara

Controale ale Poliției Rutiere în Timișoara
Adora Beauty

La data de 10 iunie 2022, în intervalul orar 18:00-02:00, polițiștii Biroului Rutier și cei din cadrul celor 5 secții urbane din Timișoara, au desfășurat o acțiune în zona festivalului Vest Fest,  pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, fiind executate măsuri specifice în vederea prevenirii activităților infracționale, precum și creșterii vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal.

Polițiștii au controlat 526 de autovehicule și au legitimat 604 persoane.

Au fost efectuate 201 testări cu aparatul etilotest și 13 cu aparatul drugtest.

În urma activităților efectuate au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere și au constatat 2 infracțiuni( 1 pentru conducerea sub influența alcoolui și 1 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive).

Totodată, au fost reținute 6 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Exemple:

Pe Calea Torontalului  din Timișoara a fost depistat un conducator auto ce se afla sub influența substanțelor interzise(amphetamine). S-a întocmit dosar penal.

De asemenea, tot pe Calea Torontalului din Timișoara, a fos depistat un conducător auto, circulând sub influența băuturilor alcoolice, având 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal.

În acest weekend, polițiștii rutieri se vor afla pe străzile din județ în vederea prevenirii și combaterii abaterilor rutiere.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*