Social

Participanții la un priveghi, sancționați de polițiștii locali pentru că au tulburat liniștea, în miez de noapte, cu muzică

Participanții la un priveghi, sancționați de polițiștii locali pentru că au tulburat liniștea, în miez de noapte, cu muzică
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă s-au deplasat miercuri seara, în jurul orei 22.30, pe strada Progresul, unde s-a reclamat faptul că se tulbură liniștea publică, prin muzică la intensitate ridicată.

La fața locului, s-a constatat că avea loc un priveghi, la care participau aproximativ 100 de persoane și la care familia a pus muzică deranjând astfel locuitorii din cartier, zgomotul produs fiind peste limita admisă de decibeli. Astfel, organizatorul a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu 1.500 lei.

Două ore mai târziu, polițiștii locali au revenit la locație deoarece s-a semnalat că muzica a fost dată din nou mai tare, producând disconfort vecinilor. S-a luat din nou măsura sancționării contravenționale, de această dată cu 3.000 de lei.

Persoana sancționată a motivat că a dat muzica la maxim pentru că „așa este tradiția”.

Polițiștii locali atrag atenția că vor lua măsurile legale ori de câte ori se constată încălcarea legislației în vigoare, indiferent de evenimentul care are loc, dacă prin zgomotul produs sunt cetățenii care locuiesc în apropiere.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*