Cultură

Spectacolul „Frumoasa, Deșteapta și Urâta” vine la Muzeul Național al Banatului!

Spectacolul „Frumoasa, Deșteapta și Urâta” vine la Muzeul Național al Banatului!
Adora Beauty

Este vorba despre un spectacol de teatru, o comedie, un concept inedit care a fost jucat pe mai multe scene din România, dar și din Europa sau Statele Unite ale Americii, semnată de Sorin Oros.

Astfel, Muzeul Național al Banatului în colaborare cu Asociația Dialoguri Contemporane prezintă joi, 9 iunie, de la ora 18:30, în mansarda B1 a Bastionului Maria Theresia spectacolul de teatru „Frumoasa, Deșteapta și Urâta”! Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Sorin Oros se va prezenta prin intermediul acestui spectacol într-o triplă ipostază: de autor, regizor şi interpret al rolului Frumoasei Ziţa. Alături, în prezentarea scenică îi sunt Vlad Mureșan și Tibor Szekely.

Într-o scurtă descriere a piesei artistul dezvăluie faptul că „Lumea are nevoie de divertisment, are nevoie să râdă pentru că plânge destul când se uită în jurul ei. Mai ales astăzi. Nu e o dramă filozofică, nu e un text care să-ți pună mintea pe bigudiuri, sunt niște poezii excelente ale lui Ion Pribeagu, un autor prea puțin cunoscut la noi (datorită faptului că a fost evreu), spuse printre replici simple, cotidiene și amuzante.”

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*