Utile

Aquatim întrerupe apa pentru unii abonați

Aquatim întrerupe apa pentru unii abonați
Adora Beauty

În 9 și 10 iunie, între orele 8 și 15 se va opri furnizarea apei în Buziaș, pe strada Mitropolit Andrei Șaguna și în Piața Bisericii, pentru lucrări de conexiune a noii rețele în căminele de vane.

De asemenea, pe 9 iunie, între orele 8-16, în Balinț, Târgoviște și Bodo se va întrerupe apa pentru igienizarea rețelei. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Joi, 9 iunie, între orele 9-15, în Moșnița Nouă se va executa o conectare de conducte la intersecția Căii Moșnița Veche cu strada Bicaz. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Veche și în Moșnița Nouă, pe străzile Sânziana, Basmului, Țarinei, Grâului, Grânelor, Ogorului, Pipăruș, Crăiasa Zăpezii, Aleodor, Prințesei, Porumbului, Secarei, Bâlea, Primăriei, Surduc, Vidraru, Bicaz și Dumitru Cristea.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, li se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul în perioada anunțată.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*