Social

Caravana Lions Timişoara Bastion a făcut zeci de copii fericiți. FOTO

Caravana Lions Timişoara Bastion a făcut zeci de copii fericiți. FOTO
Adora Beauty

De 8 ani, Caravana de Crăciun a Clubului Lions Timișoara Bastion este unul din puţinele momente de zâmbete şi bucurii pentru mai mulți copii defavorizați din județul Timiș. După ce anul trecut, clubul Lions Timișoara Bastion a hotărât să organizeze în premieră o ediție de Paște a Caravanei, anul acesta leii s-au decis să continue caravana faptelor bune în preajma Zilei Copilului.

Duminică, 5 iunie, clubul Lions Bastion a parcurs împreună cu susținătorii, în jur de 500 de km pentru a aduce bucurie în sufletele a 85 de copii din 30 de familii fără posibilități materiale.

Fiecare dintre acești micuți a primit cutii de cadouri pline cu: rechizite, hăinuțe, obiecte de igienă, fructe, sucuri, jucării și multe dulciuri. În plus, pentru fiecare familie s-au livrat pachete conținând peste două tone de alimente și produse de primă necesitate.

Pentru această ediție s-au livrat cadouri copiilor din Bacova, Bazoșu Nou, Cadar, Cenad, Denta, Diniaș, Dudeștii Noi, Fibiș, Ictar-Budinț, Jebel, Jimbolia, Liebling, Lugoj, Moravița, Pădureni, Peciu Nou, Recaș, Sacoșu Mare, Sânnicolau Mare, Timișoara și Voiteg.

Scopul Caravanei de Ziua Copilului, este, la fel ca pentru Caravana de Crăciun să ajungă acolo unde este cea mai mare nevoie, la copiii din județul Timiș aflați în situații limită, adevărate poveşti tragice de viaţă. Mulți dintre acești copii abandonează școala pentru că nu au rechizite și haine adecvate sezonului rece. Unul dintre obiectivele caravanei este de a preîntâmpina abandonul școlar din aceste cauze. Întâi pandemia iar acum criza financiară generată și de război fac ca sprijinul nostru să fie mai necesar ca oricând, al nostru, al tuturor.

Pe lângă cadourile tradiționale, anul acesta leii au donat și un cărucior cu rotile pentru o tânără paralizată.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*