Eveniment

Băiat reținut de Poliție după ce a furat pastă de dinți, cremă depilatoare și odorizante de cameră

Băiat reținut de Poliție după ce a furat pastă de dinți, cremă depilatoare și odorizante de cameră
Adora Beauty

Luni, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara – Postul de Poliție Moșnița Nouă au reținut un bărbat, de 18 ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, în localitatea Moșnița Nouă.

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr a sustras mai multe bunuri nealimentare (pastă de dinți, cremă depilatoare, odorizante de cameră), în valoare de aproximativ 650 lei, dintr-un supermarket din localitatea Moșnița Nouă, acesta fiind surprins de către paznicii magazinului.

În urma investigațiilor efectuate, a reușit că în data de 31 mai, tânărul, în vârstă de 18 ani, ar mai fi sustras bunuri nealimentare din același supermarket, în valoare de aproximativ 947 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*