Politic

Platforma Liberal Conservatoare, condusă de Raul Ambruș, se extinde la nivel județean

Platforma Liberal Conservatoare, condusă de Raul Ambruș, se extinde la nivel județean

Platforma Liberal Conservatoare, condusă de Raul Ambruș, se extinde la nivel județean, după lansarea de duminică, 5 iunie, de la Sala Capitol din Timișoara, desfășurată în prezența a peste 1.100 de persoane.

PLC Timiș a depășit granițele municipiului Timișoara și anunță înființarea primelor 39 de organizații la nivelul comunelor din Timiș.

„Noua mișcare politică își dorește să apere și să promoveze valorile liberale, deoarece alte partide politice intitulate liberale au abandonat aceste principii, iar electoratul de dreapta are nevoie de o reprezentare puternică în tot ceea ce înseamnă susținere a mediului privat, a libertății individuale și a dezvoltării economice a comunității, având ca piloni de bază credința și familia. Am constituit un Biroul Politic Local la Timișoara alcătuit din 50 de persoane, 16 structuri ale platformei la nivel de cartiere ale municipiului și am format organizațiile de seniori și de tineret în cadrul platformei. Următorul pas a fost înființarea de structuri la nivelul unităților administrativ teritoriale și pot să anunț că avem deja, după doar 6 luni de la lansare, primele 39 de organizații. De aceea consider că această Platformă nu este o organizație oarecare, și cred cu tărie că nu mai există în țară una atât de unită și de mobilizată ca și a noastră, în care să fim cu toții o familie, care, împreună, în 2024, vom reprezenta cea mai puternică mișcare politică din județ deoarece ne vom prezenta în fața alegatorilor cu fruntea sus, nefiind o emanație a unor jocuri de culise sau a unor traseiști de profesie”, a spus Raul Ambruș.

Lansarea de la Sala Capitol s-a bucurat de prezența primarului municipiului Timișoara, Dominic Fritz – președinte USR Timiș, a deputatului Claudiu Chira – președinte al partidului Forța Dreptei Timiș și a deputatului AUR Timiș, Ciprian Titi Stoica.

Platforma Liberal Conservatoare a fost înființată luna noiembrie 2021 de către consilierul local din Timișoara Raul Ambruș împreună cu un grup de cinci liberali, membri fondatori ai PNL Timiș în anul 1990 și numără peste 1.100 de membri.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*