Cultură

Cine cântă la CODRU Festival 2022

Cine cântă la CODRU Festival 2022
Adora Beauty

„Am îmbogățit Pădurea Bistra cu 2.000 de puieți în această primăvară, acum e timpul să ne bucurăm împreună de natura tot mai verde și mai bogată!”, au transmis organizatorii CODRU Festival 2022.

Cine cântă? Hooverphonic, Nneka, Kadebostany, Deliric X Silent Strike cu CTC & Muse Quartet, Macanache, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea, Implant pentru Refuz, Om la lună, Robin and the Backstabbers, Alexandrina, Alexandra Ușurelu, El Negro, Via Dacă, Jurjak, Melting Dice, DJ Shiver, Gojira & Planet H feat. Psihotrop, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Florin Chilian și Pragu’ de Sus.

Sună bine, da? Artiștii vor urca pe scenele CODRU din 25 până în 28 august. Sunt doar primii artiști confirmați, urmează să anunțăm și alte nume, cunoscute în țară, dar și peste hotare.

Scenele vor fi  amenajate în mijlocul naturii, la marginea pădurii și în luminișurile din pădure. Vor fi patru zile pline de muzică, relaxare și experiențe culinare. O zonă specială va fi amenajată și pentru copii, unde cei mici se vor putea bucura de activități educative, dar și de aventură.

CODRU este puntea creată de noi între natură, muzică și artă. Ne dorim să protejăm și să întinerim Pădurea Bistra, aflată la 4 kilometri de Timișoara, la limita dintre comunele Ghiroda şi Moşniţa. Este o arie protejată de interes național, unde cresc specii prețioase de arbori.

În cele două sesiuni de ecologizare, organizate în 2019 și 2022, împreună cu cei 2.000 de voluntari, au fost plantați 8.000 de puieți. Fiecare participant la festival se alătură misiunii de reîmpădurire și ecologizare a zonei. Încasările vor fi redirecționate către cauze ecologice.

Prima ediție a Festivalului Codru a avut loc în 2019. După doi ani de pauză, din cauza restricțiilor impuse în pandemie, anul acesta este timpul să ne bucurăm din nou de muzică și natură.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*