Social

Charlie Ottley, tâlhărit în Timișoara

Charlie Ottley, tâlhărit în Timișoara
Adora Beauty

Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia și Flavors of Romania, aflat în Timișoara pentru a filma un clip de promovare al județului Timiș, a fost tâlhărit în Parcul Civic.

Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esențiale, printre care o dronă și mai multe accesorii fotografice. Consiliul Județean Timiș îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deși odată cu echipamentul au fost furate și înregistrările făcute zilele trecute.

Imediat după incident, Charlie Ottley și persoana care îl însoțea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliție.

„Facem apel la autoritățile responsabile să se mobilizeze atât în instrumentarea cazului, cât și în asigurarea siguranței tuturor cetățenilor care se află pe teritoriul administrativ al Timișoarei”, au transmis, luni, reprezentanții CJ Timiș.

„În această dimineață, 6 iunie, jurul orei 03:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în Parcul Civic din Timișoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conținea o dronă.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei și tragerea acestora la răspunderea penală”, a transmis IPJ Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*