Eveniment

Curier din Timiș, arestat după ce a furat peste 10.000 de lei de la firma la care lucra

Curier din Timiș, arestat după ce a furat peste 10.000 de lei de la firma la care lucra
Adora Beauty

Joi, polițiștii Postului de Poliție Remetea Mare au reținut un bărbat, de 27 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de delapidare în formă continuată, în localitatea Remetea Mare, județul Timiș.

În 24 mai, polițiștii Postului de Poliție Remetea Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 13-14 mai 2022, un bărbat, angajat al unei firme de curierat, cu sediul în Remetea Mare, și-ar fi însușit pe nedrept, aproximativ 10.300 de lei, sumă rezultată din livrarea unor colete în Timișoara.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea unui bărbat,  în vârstă de 27 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare în formă continuată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*