Social

Amendați de polițiștii locali pentru că au organizat petreceri zgomotoase, noaptea, în mijlocul săptămânii

Amendați de polițiștii locali pentru că au organizat petreceri zgomotoase, noaptea, în mijlocul săptămânii
Adora Beauty

Polițiștii locali au acționat, în aceste zile, pentru luarea măsurilor de sancționare în cazul unor persoane fizice și juridice care au uitat, se pare, că legislația interzice ascultarea de muzică la intensitate ridicată, pe timp de noapte.

Astfel, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.00, polițiștii locali s-au deplasat în zona Steaua, ca urmare a unei sesizări prin care se semnala faptul că un cetățean a uitat și că este mijlocul săptămânii și că este o oră atât de târzie și a dat drumul la muzică foarte tare producând un real disconfort vecinilor.

Cel în cauză a fost identificat și sancționat cu 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 republicată. La scurt timp, a fost semnalată o altă situație asemănătoare în zona centrală, la societatea comercială River Fun Garden, de pe bd. Vasile Pârvan, unde muzica la intensitate ridicată deranja locuitorii din zonă.

Și în acest caz polițiștii locali au aplicat o sancțiune de 1500 lei reprezentanților terasei. Polițiștii locali au aplicat în ultimele luni, în special odată cu încălzirea vremii, 81 de sancțiuni contravenționale persoanelor fizice și juridice care au deranjat locuitorii din vecinătate prin muzica dată la maxim pe timp de noapte.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*