Sport

Cros olimpic în centrul Timișoarei

Cros olimpic în centrul Timișoarei

Crosul Olimpic, acțiune din cadrul programului „Luna Olimpică”,  va avea loc vineri, 3 iunie, de la ora 10 cu startul din Piața Unirii, plecare spre Piața Libertății- Piața Victoriei și retur.

Fiecare participant va primi la înscriere în intervalul ora 9.00-9.45 câte un tricou personalizat cu însemnele olimpice, diverse materiale promoționale, iar la sosire diplome și medalii personalizate și alte premii surpriză cu tombolă.

Obiectivele propuse pentru activitățile derulate în cadrul Lunii Olimpice sunt: promovarea valorilor, principiilor și idealurilor olimpice, atragerea unui număr cât mai mare de practicanți ai exercițiului fizic și sublinierea semnificației pe care o au sportul și mișcarea.

„Luna Olimpică” este organizată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (C.O.S.R.), prin Academia Olimpică Română (A.O.R.), la nivel local de A.O.R. – filiala Timiș, Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Timiș, Primăria Timișoara, Asociația Județeană de Atletism, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, în parteneriat cu Facultatea De Educație Fizică și Sport Timișoara, Liceul cu Program Sportiv Banatul Timișoara, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara.

Foto: arhivă

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*