Social

Polițiștii de frontieră le-au oferit un cadou mai devreme copiilor care au participat azi la Ziua Porților Deschise

Polițiștii de frontieră le-au oferit un cadou mai devreme copiilor care au participat azi la Ziua Porților Deschise
Adora Beauty

Păstrând tradiția anilor precedenți, cu ocazia aniversarii Zilei Internaționale a Copilului, structurile Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara și-au „deschis porțile” pentru a primi sărbătoriții Zilei de 1 Iunie, ocazie cu care peste 200 de copii au fost inițiați în tainele meseriei de polițist de frontieră.

În 31 mai, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a fost sărbătorită Ziua Internațională a Copilului, activitate la care au participat aproximativ 200 copii. Sărbătoarea a debutat cu prezentarea aparaturii și tehnicii folosite pentru supravegherea și controlul frontierei de stat și a laboratorului criminalistic.

Copiii au avut ocazia să vadă cum funcționează autospecialele din dotarea instituției, aparatele de vedere pe timp de noapte, și au asistat la prezentarea câinilor de serviciu folosiți în timpul misiunilor de către polițiștii de frontieră.

Cei mici au fost încântați de vizită și unii dintre ei au spus că își doresc să devină polițiști de frontieră când se vor face mari.

Cu această ocazie polițiștii de frontieră le urează tuturor copiilor: La mulți ani și să păstreze veșnic în suflet spiritul copilăriei!

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*