Eveniment

Poliția le cere ajutorul timișorenilor pentru a găsi un hoț

Poliția le cere ajutorul timișorenilor pentru a găsi un hoț
Adora Beauty

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara efectuează cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Identificarea persoanei din imagini ar putea ajuta la soluționarea cazului, întrucât în data de 20 decembrie 2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-un cabinet de avocatură, situat în Piața Romanilor din Timișoara, ar fi fost sustras un portofel care conținea mai multe acte personale, carduri bancare și aproximativ 250 de lei.

Ulterior, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 20:36 – 20:44, au fost folosite cardurile sustrase, fiind efectuate mai multe retrageri de numerar de la un ATM situat pe strada Aleea Studenților din Timișoara, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.300 de lei.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana respectivă este rugat sa apeleze serviciul de urgență 112 sau dispeceratul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, la numărul de telefon 0256 402 503.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*