Eveniment

Ușa și geamul unei garsoniere au sărit în aer, la Lugoj

Ușa și geamul unei garsoniere au sărit în aer, la Lugoj

Vineri seara, la ora 19.46, în urma apelului primit prin 112, pompierii de la ISU Timiș au fost anunțați despre producerea unei explozii neurmată de incendiu la un imobil, P+4E, la etajul 1, la un bloc de garsoniere, situat în municipiul Lugoj, pe strada Aleea Brazilor.

A fost alertat Detașamentul de Pompieri Lugoj și au fost trimise la locul intervenției următoarele forțe și mijloace:

1 autospecială de primă intervenție și comandă,

1 autospecială de lucru cu apă și spumă, 1 autospecială de Salvare și Intervenție la înălțimi,

1 ambulanță S.M.U.R.D tip B, cu un efectiv de 10 subofițeri conduși de Șef Gardă de Intervenție.

De asemenea au fost alertate și autorități locale cu atribuții în domeniul situațiilor de urgență precum Delgaz Grid, E-Distribuție, Inspectoratul de Stat in Construcții.

La sosirea la locul intervenției după efectuarea recunoașterii s-au constatat următoarele: deflagrația s-a produs la etajul 1, în urma acumulării de gaze de la o butelie cu gaz butan folosită pentru gătit și a fost afectată ușa apartamentului și geamul.

În interiorul apartamentului se afla o femeie, de aproximativ 23 ani ce prezenta arsuri de gradul II pe ambele antebrațe, aproximativ 9% din suprafața corpului. Aceasta a fost predată de echipajul S.M.U.R.D unui echipaj S.A.J cu medic, sosit ulterior la locul intervenției. Victima a fost transportată la Compartimentul Primire Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Lugoj.

Din interiorul imobilului s-au autoevacuat aproximativ 40 de locatari.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*