Administrație

Deviere de trafic pe Cetății și închidere intersecție Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor – B.P. Haşdeu

Deviere de trafic pe Cetății și închidere intersecție  Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor – B.P. Haşdeu

Primăria Timișoara anunță începerea lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Reabilitare linii de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timişoara, Traseul 4, Bulevardul Cetăţii”, Etapa a IV-a, în data de 30.05.2022, ora 9.00. Obiectivul este finanţat din bugetul local și face parte din Programul de dezvoltare al Municipiului Timişoara.

Începând cu această dată se va închide circulaţia pe Bd. Cetăţii, pe sensul de mers: Str. Cloșca –  Calea Bogdăneștilor, pentru o perioadă de aproximativ 6 (șase) luni. Pe sensul de mers Calea Bogdăneștilor –  Str. Gh. Lazăr, se va permite circulaţia în dublu sens, cu câte o bandă pe sens.

De asemenea pentru realizarea unor lucrări aferente obiectivului “Reabilitare linii de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timişoara, Traseul 5, Calea Bogdăneştilor”, tot din data de data de 30.05.2022 se va închide circulaţia și în intersecţia Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor –  B.P. Haşdeu.

Rămâne deschisă legătura Calea Bogdăneştilor – Bd. Cetăţii  prin viraj dreapta, pe str. Mendeleev – str. Madrid – Bd. Cetății şi, de asemenea, legătura Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor, prin viraj stânga pe str. Hamlet – str. Suceava – Calea Bogdăneștilor,

Timpii de semaforizare din intersecţia Bd. Cetăţii –  Str. Coşca –  Str. Ghe. Lazăr se pastrează.

Traseul deviat al mijloacelor de transport în comun va fi comunicat de Societatea de Transport Public Timișoara.

  Foto: arhivă


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*