Administrație

Se fac pași înainte pentru realizarea Centrului de Recuperare Medicală în comuna Lovrin

Se fac pași înainte pentru realizarea Centrului de Recuperare Medicală în comuna Lovrin
Adora Beauty

Consilierii județeni au aprobat astăzi proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice, Studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici ai proiectului de investiție „Secție externă de recuperare medicală ortopedie și traumatologie (balneofiziokineto terapie) în comuna Lovrin.

„Centrul de Recuperare Motorie de la Lovrin vine în sprijinul celor care au sechele traumatolgice, în urma unor traumatisme, accidente sau după operații ori anumite afecțiuni care le-a afectat capacitatea motorie. Oamenii nu pot sta în spital după operație sau după astfel de boli și trebuie să urmeze o îngrijire specifică. Acesta se realizează în cabinete private sau la domiciliu. E nevoie de un astfel de centru pentru a grăbi recuperarea acestor pacienți și pentru a curma suferința care altfel poate să fie mult mai lungă. Am aprobat studiul de fezabilitate, urmează să trecem la faza de proiect tehnic și execuție a acestei investiții”, a transmis Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Astfel, Centrul de Recuperare Motorie din comuna Lovrin va avea 21 de saloane cu 43 de paturi, iar în exterior va fi construită o piscină cu acoperiș retractabil din sticlă.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*