Social

Zeci de elevi în vizită la deponeul de la Ghizela

Zeci de elevi în vizită la deponeul de la Ghizela
Adora Beauty

Marți, 24 mai, un grup de 45 de elevi și profesori au vizitat Depozitul de Deșeuri Nepericuloase Ghizela în cadrul proiectului Erasmus „Respecting Nature for a Better Future”.

Au participat reprezentanți ai Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu” Lugoj, cu care ADID Timiș colaborează pentru implementarea unor activități și proiecte de mediu, dar și participanți internaționali (Turcia, Spania, Bulgaria, Italia, Franța) și reprezentanți ADID Timiș.

În cadrul acestui proiect, care urmărește sensibilizarea și educarea copiilor și adulților, pentru un viitor sustenabil, primul pas este realizarea unei grădini suspendate la fiecare fereastră a Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu” Lugoj.

Imaginația fără limite a copiilor, alături de puterea adulților de a lua decizii responsabile  sunt resurse valoroase pe care asociația noastră le sprijină prin fiecare proiect și activitate desfășurată.

„Și de această dată, mulțumim partenerilor, participanților și colaboratorilor ( RETIM Ecologic Service SA  Ecologic Service SA, PEJ Company SRL) pentru susținere și implicare!

Vă așteptăm pe paginile noastre de social media să intrați în dialog cu noi și să contribuiți la un viitor mai sustenabil”, au transmis reprezentanții ADID Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*