Utile

Unde spală Aquatim rețelele de distribuție

Unde spală Aquatim rețelele de distribuție
Adora Beauty

În zilele următoare, Aquatim va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități.

Ca urmare, în perioada 24-26 mai, între orele 9-15, Aquatim va întrerupe zilnic alimentarea cu apă în localitatea Giarmata după următorul program: pe 24 mai, pe străzile Iohani și Traian Vuia; pe 25 mai, pe străzile Tinerilor, Tineretului, Investitorilor și Concesionarilor, iar pe 26 mai se va verifica rețeaua de distribuție.

De asemenea, în perioada 24-27 mai, între orele 9-15, se va întrerupe zilnic alimentarea cu apă în localitatea Remetea Mare.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, li se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*