Eveniment

Ciao Festival de la Timișoara se amână

Ciao Festival de la Timișoara se amână
Adora Beauty

Veste proastă! CIAO Festival by Vineri 15, eveniment program care trebuia să aibă loc în perioada 27-29 mai 2022, se amănă pentru 1-4 iunie 2023.

Anunțul a fost făcut în această seară de organizatori.

“Motivul este numărul mic de bilete vândute, în condițiile în care toată lumea știe de CIAO Festival, iar Timișoara este împânzită de afișe și bannere, au fost multe campanii online, la radio și TV. Am făcut tot ceea ce a depins de noi, ca și organizatori, pentru ca evenimentul să aibă loc și să devină unul de referință pentru Timișoara.

În același timp înțelegem, la ce vremuri trăim, oamenii prioritiză nevoile de bază și renunța la cheltuielile neesențiale, cum sunt distracția și evenimentele. Totul s-a scumpit și pare doar începutul, trăim vremuri extrem de dificile😔

Cei care au cumpărat carduri de acces la CIAO Festival by Vineri 15, pot solicita să primească banii înapoi sau pot păstra biletele, care vor fi valabile și anul viitor.

Mulțumim echipei de producție DISKOteka Festival, care a fost alături de noi la fiecare pas, cu mult profesionalism și implicare. A făcut eforturile colosale, ca într-un timp atât de scurt să reușească să adune toți artiștii și să pregătească un spectacol excelent, până în cele mai mici detalii. Ne dorim ca măcar în iunie 2023, să ne putem bucura de acest show.

Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au susținut și au dorit la fel de mult ca noi, ca acest eveniment să aibă loc.

Sperăm că anul următor ne va aduce vremuri mai bune, să ne putem distra și bucura împreună la CIAO Festival, în Timișoara”, transmite echipa de organizare CIAO Festival by Vineri 15.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*