Social

The Carnival revine la Timișoara în weekend

The Carnival revine la Timișoara în weekend
Adora Beauty

Timișoara va fi gazda evenimentului The Carnival, pe 20, 21 și 22 mai.

The Carnival oferă o experiență completă, o explozie de ritmuri vibrante, gusturi autentice și artă stradală, începând cu 20 mai, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

După doi ani de pauză, datorită pandemiei de Covid-19, anul acesta, timp de 3 zile, timișorenii vor gusta un mix unic de ritmuri urbane și influențe etno, rock și alternative, susținut de concerte live și petreceri pe muzica anilor ‘90 și 2000. Toate acestea, sub umbrela fenomenului The Carnival – un fusion excelent între muzică live, gastronomie și entertainment.

Peste 20 de artiști naționali și internaționali vor urca pe cele trei scene de festival, zeci de street performers vor anima atmosfera și vor exista numeroase spații dedicate diverselor activități de relaxare și distracție.

Fiecare zi de festival reunește unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului: VAMA, Akua Naru, Subcarpați, The Motans, Otros Aires, The Mono Jacks, Deliric X Silent Strike, Robin and the Backstabbers, Cred că sunt extraterestru, Agatu, Basska, Om la lună, Balkan Taksim, Gojira & Planet H, Vlad Dobrescu DJ Set și mulți alții.

Atmosfera de Carnaval este completată de numeroase activități pentru copii, așadar este un prilej perfect să vii cu toată familia. În plus, copiii cu vârsta de până la 14 ani au intrare gratuită, dacă participă alături de un însoțitor adult.

Biletele se pot cumpăra de pe https://timisoara2022.thecarnival.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*