Eveniment

12 migranți, depistați în Timiș. Unde erau ascunși

12 migranți, depistați în Timiș. Unde erau ascunși

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, în cooperare cu lucrători din cadrul Grupări Mobile de Jandarmi Timişoara, din cadrul Inspectoratului de Poliției al Județului Timiș, din cadrul Secţiei Regională a Poliţiei Transporturi Timişoara și din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru solicitanții de Azil Timișoara, au depistat în Timiş, 12 cetăţeni straini care intenționau să iasă din România, ascunși într-un automarfar.

Astfel, în urma unui apel la 112 dat, miercuri, de șoferul unui automarfar, au fost descoperiți, într-o parcare pe autostrada A1, ascunși în interiorul mijlocului de transport, 12 cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt din India, Afganistan și Pakistan, majoritatea având documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil.

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil au fost îndrumați pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

Totodată, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au verificat persoanele fără documente, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Foto: arhivă


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*