Educație

Ziua Regalității la USAMVB Timișoara

Ziua Regalității la USAMVB Timișoara
Adora Beauty

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului  “Regele Mihai I al Romaniei” din Timișoara invită joi, 19 mai, la evenimentul dedicat Zilei Regalității.

Invitați de onoare sunt Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei Române și Alteţa Sa Regală Radu Principele Consort al României.

În cadrul acestor manifestări, care vor debuta la ora 13:45 în Aula Magna a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului  „Regele Mihai I al României” din Timișoara, vor avea loc alocuțiuni despre contribuția Casei Regale a României de-a lungul timpului la dezvoltarea agriculturii și a învățământului agricol românesc, Regele Mihai I al României având un rol esențial în înființarea Facultății de Agronomie în Timișoara, punând bazele învățământului superior agricol timișorean.

După momentul oficial din Aula Magna, evenimentele vor continua cu o serie de manifestări sportive: prezentarea echipei de rugby SCM-USAMVB Timișoara, campioană națională și o competiție de cros organizată în campusul universitar. 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*