Social

Circulație deviată a mijloacelor de transport în comun, în weekend

Circulație deviată a mijloacelor de transport în comun, în weekend
Adora Beauty

Ca urmare a lucrărilor de asfaltare ce se vor desfăşura pe strada 1 Decembrie 1918, în data de 14.05.2022, circulaţia mijlocelor de transport din zonă va fi deviată, pe toată durata programului, după cum urmează:

tramvaiele liniilor 6a şi 6b vor circula deviat pe urmatorul traseu (dus-întors): Gara de EstPiaţa Badea CârţanPiaţaTraianPiaţa 700 – Catedrala MitopolitanăPiaţa Sf. Maria – Piaţa Bălcescubulevardul Liviu Rebreanu – A.E.M. – CiardaRoşie.  

traseul liniei 23 va fi prelungit până la Gara de Est pe traseul (dusîntors): A.E.M. – Calea Stan Vidrighinstrada Ştefan cel Mare – Piaţa Traianstrada DacilorPiaţa Badea Cârţanstrada Mihail KogălniceanuGara de Est.

Totodată, ca urmare a lucrărilor la infrastructura tehnico-edilitară din zona Calea Stan Vidrighin şi a problemelor pe care le ridică transportarea în siguranţă a călătorilor în şi din staţiile de pe traseul liniei 23, ca urmare a consultărilor cu reprezentanţii Primăriei Municipiului Timişoara, stațiile Detergenți, Mecatim şi Spumotim vor fi suspendate începând cu data de 13.05.2022, ora 12.

Pe traseul liniei 23, se vor păstra staţiile de capăt Garaj S.T.P.T., respectiv A.E.M., iar în cursul săptămânii viitoare Primăria Municipiului Timişoara, reprezentanţii S.T.P.T. și reprezentanţii executantului lucrărilor de pe Calea Stan Vidrighin vor asigura o soluţie tehnică pentru amenajarea unei stații şi a unei treceri de pietoni la mijlocul tronsonului A.E.M.Garaj S.T.P.T.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*