Administrație

Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara se mută în casă nouă/Foto

Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara se mută în casă nouă/Foto

Din această vară, Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara se mută într-un spațiu nou în Ansamblul Iulius Town, deasupra pasajului de pe tronsonul Inelului II de circulație, între Calea Aradului și B-dul Antenei.

Lucrările de instalații și compartimentare sunt aproape gata, urmează amenajarea interioară și, din luna iunie, mutarea funcționarilor de la Direcția Fiscală în noul sediu.

Întreaga relație cu publicul care ține de Direcția Fiscală se va muta în noul spațiu, care oferă condiții mult mai bune cetățenilor și angajaților.

„Condiții decente de lucru și servicii de calitate pentru cetățeni nu sunt un lux. Sunt o necesitate.

Această mutare era necesară: actualul spațiu în care funcționează DFMT, lângă Primărie este depășit de nevoile actuale ale celor care au treabă aici sau ale celor care lucrează aici: spațiu de așteptare înghesuit, insuficiente ghișee, spațiu impropriu pentru consiliere, lipsa locurilor de parcare.

Clădirea la roșu a fost donată Primăriei de către investitorul de la Iulius Town. Primăria a investit în lucrările de amenajare și compartimentare ale spațiului”, a declarat primarul Dominic Fritz.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*