Eveniment

Bărbați depistați băuți sau fără permis la volan de agenții de la Rutieră în Timiș

Bărbați depistați băuți sau fără permis la volan de agenții de la Rutieră în Timiș
Adora Beauty

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș trei bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Le-au fost întocmite dosare penale.

În data de 11 mai, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Lugoj au depistat pe strada Crișan, din Lugoj, județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.37 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, refuzând procedura.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În data de 11 mai, în jurul orei 23:45, polițiștii orașului Făget au oprit pentru control, în localitatea Curtea, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

În data de 11 mai, în jurul orei 20:50, polițiștii orașului Făget au oprit pentru control, în localitatea Bichigi, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 22 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul nu era înmatriculat.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere” și pentru „conducerea unui autovehicul neînmatriculat. ”

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*