Eveniment

Trei șoferi din Timiș, cercetați pentru infracțiuni rutiere

Trei șoferi din Timiș, cercetați pentru infracțiuni rutiere
Adora Beauty

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș trei bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 9 mai, în jurul orei 19:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au depistat pe strada Primăverii, din localitatea Chișoda, județul Timiș, un bărbat, în vârstă de37 de ani, care ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 10 mai, în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurale Jebel au oprit pentru control, în localitatea Voiteg, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânărul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

În data de 10 mai, în jurul orei 03:25, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control, pe strada Tigrului din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*