Social

28 aprilie, Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă

28 aprilie, Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă

În fiecare an, în data de 28 aprilie Organizația Internațională a Muncii sărbătorește “ZIUA INTERNAȚIONALĂ A SECURITĂȚII ȘI SĂNĂTĂȚII  ÎN MUNCĂ”. Totodată, 28 aprilie este ziua în care mișcarea sindicală din lume onorează MEMORIA VICTIMELOR ACCIDENTELOR DE MUNCĂ ȘI A BOLILOR PROFESIONALE prin organizarea, simultan, de campanii în întreaga lume.

Cu acest prilej, conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș a organizat  astăzi 28.04.2022, ora 11, la sediul Instituției, în prezența Serviciilor Externe și Interne de Prevenire și Protecție în domeniul Securității și Sănătății în Muncă, a colaboratorilor în domeniu precum și a INSPECTORILOR DE MUNCĂ ai SERVICIULUI SECURITATE ȘI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ, un SIMPOZION ANIVERSAR dedicat “ZILEI INTERNAȚIONALE A SECURITĂȚII ȘI SĂNĂTĂȚII  ÎN  MUNCĂ”.

“Cu ocazia acestui eveniment aniversar, dorim să tragem un SEMNAL de ALARMĂ asupra IMPORTANȚEI IMBUNATAȚIRII ACTIVITAȚII în domeniul SECURITAȚII ȘI SĂNĂTĂȚII IN MUNCĂ în TOATE DOMENIILE ȘI SECTOARELE DE ACTIVITATE DIN JUDETUL TIMIȘ.

De asemenea doresc să supun atenției dumneavoastră 2 PROBLEME extrem de importante:

▪ ÎN DOMENIUL  SECURITĂȚII ȘI  SĂNĂTĂȚII  ÎN  MUNCĂ SĂ NU FACEM NIMIC FORMAL SAU SUPERFICIAL CĂ SE PRODUC ACCIDENTE DE MUNCĂ

▪ PROBLEMA SECURITĂȚII ȘI SĂNĂTĂȚII ÎN MUNCĂ TREBUIE TRATATĂ CU MARE SERIOZITATE ȘI MAXIMĂ RESPONSABILITATE!” , a precizat Pavel Kașai, inspector șef ITM Timiș.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*