Eveniment

Bărbat depistat în timp ce se deplasa cu mopedul fără a deține permis de conducere

Bărbat depistat în timp ce se deplasa cu mopedul fără a deține permis de conducere

Polițiștii locali aflați în patrulare astăzi, în jurul orei 11.30, în zona Iuliu Maniu, au observat că se apropia de ei, dinspre strada Platanilor, un moped condus de un bărbat care, la apariția patrulei, a frânat brusc, dând semne de precipitare.

Imediat acesta a fost oprit pentru verificare, dar nu avea asupra sa niciun document, motiv pentru care a fost verificat în baza de date. Astfel, s-a constatat că bărbatul are 36 de ani și domiciliul în localitatea Bencecu de Sus Pișchia și nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. Mai mult, acesta a declarat că se află în curs de școlarizare pentru a obține permisul și că se ducea să-și vândă vehiculul pe două roți.

A intrat însă în atenția polițiștilor de la Biroul Rutier, cărora a fost predat pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, după ce a fost și sancționat cu 290 de lei de polițiștii locali pentru că se deplasa cu mopedulfără a avea cască de protecție.


Un comentariu

  1. Mergeti la Sandra sa vedeti cum derbedei de 8-11 ani se intrec in viteza pe strazile localitatii. Parintii sau cei care ii finanteaza se uita “mandri” de odraslele lor. ex. strada soarelui !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*