Administrație

Stație de biciclete amplasată în parcarea CJ Timiș

Stație de biciclete amplasată în parcarea CJ Timiș
Adora Beauty

În parcarea Consiliului Județean Timiș a fost amplasată cea mai modernă parcare de biciclete din Timișoara.

Dotată cu cea mai recentă generație de sisteme de parcare pentru biciclete pe două niveluri, aici li se permite utilizatorilor să depoziteze bicicletele una deasupra celeilalte, dublând astfel capacitatea de depozitare.

Tot aici bicicliștii pot să-și umfle roțile de la bicicletă folosind sistemul Velopump Air pus la dispoziție. Iar posesorii de biciclete și trotinete electrice își pot încărca gratuit vehiculele.

“De acum puteți să veniți cu bicicleta la CJT pentru că aveți unde s-o parcați în condiții excelente și în maximă siguranță.

Inaugurăm prima parcare de biciclete ca-n Olanda, din Timișoara. Sunt încântat că pașii pe care i-am făcut în ultimele luni, pentru a contribui la dezvoltarea unei infrastructuri de calitate pentru transportul alternativ din județ, încep să se vadă.

Strategia VeloTimiș nu este doar despre piste de biciclete, ci despre încurajarea timișenilor să aleagă cât pot de des transportul nepoluant.
Lipsa locurilor de parcare sigure este pe lista motivelor pentru care unii timișeni nu aleg să folosească bicicleta pentru drumurile zilnice – am ascultat această nevoie și am venit cu o primă soluție.
Planul este ca astfel de parcări moderne să fie amplasate în cât mai multe locuri unde este nevoie de ele.

2 locuri de parcare pentru automobil = 20 de locuri de parcare pentru biciclete.

Astfel de parcări de biciclete sunt folosite în orașe ca: Amsterdam, Barcelona, Rotterdam și Salzburg.

Parcarea de biciclete de la Consiliul Județean este deschisă pentru toți bicicliștii, iar în perioada următoare o să colectăm informații legate de cum putem să îmbunătățim sistemul astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor comunității”, a precizat Cristian Moș, vicepreședintele CJ Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*