Administrație

Alexandru Proteasa are, de azi, consilier personal

Alexandru Proteasa are, de azi, consilier personal

Vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa are de azi un consilier personal. Este vorba despre Ionuț Sârbu, fostul director adjunct al  Sucursalei Regionale de Poștă Timișoara.

Acesta va avea ca atribuții monitorizarea activitatii structurilor aflate în subordinea vicepresedintelui si va ține legătura cu asociațiile de dezvoltare intercomunitară coordonate.

La cei 27 ani, Ionuț m-a impresionat cu energia lui pozitivă și sunt convins că parcursul său profesional în instituție va aduce rezultate și o abordare constructivă privind munca în echipă. Ionuț are deopotrivă experiență în achiziții publice și aptitudini manageriale, pasul în echipa noastră a fost făcut de pe poziția de director regional adjunct în cadrul Sucursalei Regionale de Poștă Timișoara. Anterior, acesta a lucrat ca expert achiziții publice la S.C. Drumurile Municipale Timișoara S.A. Cred că vom face o echipă foarte bună, iar toate abilitățile sale de fundamentare, analiză, elaborare documentație și de supervizare proiecte vor fi puse la bun folos”, a declarat Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*