Sport

Sportivii antrenați de Ana Maria Bucșă, din nou pe podium la Cupa Cupelor Arad

Sportivii antrenați de Ana Maria Bucșă, din nou pe podium la Cupa Cupelor Arad

Clubul Sportiv Comunal Ghiroda şi Giarmata Vii  e din nou pe podium!

Lotul de performanță de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, antrenat de Ana Maria Bucșă, s-a clasat ca număr de medalii pe locul 3 dintre cele 20 cluburi participante în acest weekend la Cupa Cupelor Arad sub egida Iku.

Astfel, sportivii timișeni care au intrat în concurs sunt: CATANESE LUIGI 🥇, SĂNĂTESCU ILINCA 🥇🥉, BUCȘĂ ANA MARIA 🥇, TRIȚOIU RAUL 🥈🥉, AVRAMESCU ALEX🥈, CIUBLEA RAUL 🥈, BĂLOI SARA🥉, STÎNGU RĂZVAN, TĂTARU ANDREEA, GOGOAȘE DARIA 🥉, PANERO ALESIA🥉.

Competitia a fost stransă, au participat 350 de sportivi. „Rezultatele de ieri de la Cupa Cupelor Arad sub egida Iku, 20 cluburi participante, 350 sportivi . CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a clasat ca număr de medalii pe locul 3 dintre cele 20 cluburi. A fost un concurs de pregătire fiind ultimul de testul final, campionatul național din 21 mai 2022 care se va desfășura tot la Arad. Ne-am întors cu rezultate bune, însă știu și cred ca echipa mea poate mai mult de atât și vrem la campionatul național să o arătăm”, a precizat Ana Maria Bucșă, antrenor secția Karate la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*