Social

Elevii împreună cu primarul au participat la o acțiune de ecologizare a comunei Moravița și a satelor aparținătoare

Elevii împreună cu primarul au participat la o acțiune de ecologizare a comunei Moravița și a satelor aparținătoare

Acțiune de ecologizare, astăzi, în comuna Moravița! Elevii împreună cu dascălii, alături de edil, s-au mobilizat din nou la activitatea de curățenie a PET-urilor și a altor deșeuri aruncate pe izlazurile comunale, de către persoane iresponsabile. Totul, în scopul de a încuraja voluntariatul în diferite acțiuni la nivel local.

Astfel, acțiunea a avut loc la intrarea în țară, de la linia de marcaj dintre România și Serbia, o parte din DN care face legătura dintre Moravița și Stamora Germană, localitatea Moravița și drumul comunal Moravița-Dejan.

Potrivit primarului Răzvan Brazdău, în urma acestor două etape, s-au strâns aproximativ 400 saci de deșeuri reciclabile.

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost prezenți: consilierului local Bucioacă Raul, angajații Primăriei, cadrelor didactice prezente, beneficiarilor de ajutor social, în special tuturor preșcolarilor și mămicilor de la Grădinița Moravița și elevilor de la Școala Moravița, care astăzi ne-au demonstrat că mulți dintre noi avem multe de învățat de la ei. Mulțumim și Poliției de Frontieră pentru buna colaborare, deoarece am reușit să ducem la bun sfârșit această activitate de ecologizare, mulțumim ADID Timis și PEJ COMPANY. Felicitări copiilor care au participat la această acțiune de înfrumusețare a comunei noastre”, a precizat primarul comunei Moravița, Răzvan Brazdău.

 

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*