Anunt, Social

Elevii vor realiza acțiuni de ecologizare în mai multe părți ale județului Timiș

Elevii vor realiza acțiuni de ecologizare în mai multe părți ale județului Timiș

Asociația Elevilor din Timiș (AETM) cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Timiș, Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș (ADID) și Consiliul Județean al Elevilor Timiș vor realiza marți, 12 aprilie acțiuni de ecologizare în mai multe localități din județul Timiș.

Aceste acțiuni fac parte din proiectul „Săptămâna Eco în școli și licee” inițiat de Asociația Elevilor din  Timiș, prin care se dorește sublinierea inportanței ecologiei în rândul elevilor și a protejării mediului.

În acest sens, membri Asociației Elevilor din Timiș s-au mobilizat foarte repede și vor organiza marți activități de ecologizare în localitățile membre ale Asociației Elevilor din Timiș.

 Ajutați și sprijiniți de ADID, elevii timișeni sunt așteptați la acțiunile de ecologizare din comunitatea lor.

Tinerii voluntari sunt gata să înfrumusețeze locul în care trăiesc în mai multe zone ale Timișoarei dar și în Lugoj, Deta, Recaș, Jimbolia.

Tinerii județului Timiș sunt gata să deschidă drumul responsabilității în rândul cetățenilor pentru a asigura un viitor sigur și verde următoarelor generații.

,,Ne bucură să vedem că, tot mai mulți tineri inițiază și se implică în activități de protecția mediului. Apreciem și susținem implicarea lor, ceea ce demonstrează că le pasă de viitor și de ce rămâne în urma lor“, transmite Cristian Moș, președinte ADID Timiș.

,,Dacă în zona ta nu s-a organizat o acțiune de ecologizare o poți organiza chiar tu! Nu uita să ne transmiți rezultatul pe mail, la adresa timis@asociatiaelevilor.ro” ,   precizează reprezentanții AETM.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*