Social

Bărbat băut, care „s-a răzbunat” pe o mașină parcată în zona Stadion, dus de polițiștii locali la spitalul de psihiatrie

Bărbat băut, care „s-a răzbunat” pe o mașină parcată în zona Stadion, dus de polițiștii locali la spitalul de psihiatrie

Polițiștii locali aflați în patrulare în noaptea de sâmbătă, în jurul orei 02.45, au fost sesizați de un bărbat că un altul i-a lovit cu picioarele autoturismul aflat în parcarea de lângă Stadionul Dan Păltinișanu – str. Arieș.

În baza descrierii făcute de către martori, polițiștii locali l-au căutat și l-au depistat în zonă pe cel în cauză, acesta fiind identificat în persoana lui M.G., de 26 de ani, din Ungheni, Republica Moldova. Bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, fapt care a și dus cel mai probabil la fapta comisă.

Acesta prezenta pe fața urme de violență, despre care prietenul care îl însoțea a declarat că sunt ca urmare a unei altercații avute cu persoane necunoscute în Complexul Studențesc. Bărbatul a fost condus la Secția 2 Poliție pentru continuarea cercetărilor, după care a fost condus la Spitalul de Psihiatrie ”Eduard Pamfil” de pe str. Văcărescu, deoarece era extrem de agitat și a avut un comportament agresiv.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*