Eveniment

Bancomat furat de la mall și îngropat de hoț în grădina casei sale din Vinga

Bancomat furat de la mall și îngropat de hoț în grădina casei sale din Vinga
Adora Beauty

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Timiș au depistat  un tânăr, de 19 ani, bănuit de furtul unui bamcomat de cryptomonede din Timișoara.

Sâmbătă, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 8 aprilie, în jurul orei 21:00, din incinta Iulius Mall din Timișoara, a fost sustras un bancomat de cryptomonede.

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii au depistat în localitatea Vinga, județul Arad, un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma investigaților efectuate, s-a stabilit că a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentând suma de bani aflată în bancomat, iar 50.000 de lei reprezintă valoarea bancomatului.

Cu prilejul depistării, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra bănuitului, iar 8.500 de lei au fost găsiți îngropați în grădina imobilului de domiciliu.

De asemenea, pe un câmp în apropierea localității Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, în urma examinării constatându-se faptul că, în interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei.

În total, polițiștii au reușit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperați.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând ca, în cursul zilei de mâine, 10 aprilie, să fie prezentat magistraților, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*