Eveniment

Procurorii DNA au descins la Primăria Timișoara

Procurorii DNA au descins la Primăria Timișoara
Adora Beauty

Percheziții la Primăria Timișoara, în această dimineață.

Vizat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție este viceprimarul USR Ruben Lațcău.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE: Potrivit unui comunicat al Primăriei Timișoara, a fost deschis un dosar in REM, prin care procurorii încearcă să stabilească dacă a fost săvârșită vreo infracțiune.

“Astăzi în jurul orei 11 o echipă a Direcției Naționale Anticorupție a venit la Primăria Municipiului Timișoara. Din ce am fost informați, a fost deschis un dosar in REM, vorbim astfel de o cercetare preliminară prin care procurorii încearcă să stabilească dacă a fost săvârșită vreo infracțiune.

Echipa de anchetă au purtat o discuție în biroul viceprimarului Ruben Lațcău, iar apoi a mers la Biroul de guvernanță corporativă. Pe tot parcursul vizitei procurorilor, primăria a arătat toată deschiderea pentru această investigație. Vom colabora în continuare cu organele de anchetă. Vă reamintim că Primăria Municipiului Timișoara a depus în cursul anului trecut 11 plângeri penale legate de posibile infracțiuni săvârșite în trecut”, au transmis reprezentantii Primăriei Timișoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*