Social

Echipele de intervenție a Colterm au reușit să remedieze doar o porțiune din rețeaua primară afectată

Echipele de intervenție a Colterm au reușit să remedieze doar o porțiune din rețeaua primară afectată

Ca urmare a unei avarii apărute în cursul zilei de ieri, 07 aprilie 2022, pe magistrala de termoficare 2DN 1000, în perimetrul str. Mareșal Alexandru Averescu, echipele de intervenție Colterm au acționat pentru eliminarea acesteia.

În timpul manevrelor de punere în funcțiune a rețelei, din cauza vechimii și uzurii fizice a unor porțiuni din rețeaua primară, a apărut, însă, o neetanșeitate majoră.

Ca urmare a manevrelor  de secționare a rețelei, respectiv a izolării porțiunii de rețea afectată de avarie, echipele de intervenție au reușit, în cursul nopții trecute, să remedieze doar o porțiune din rețeaua primară afectată, rămânând, însă, în continuare, nealimentați cu energie termică pentru încălzire și apă caldă de consum abonații arondați următoarelor puncte termice: PT 56, PT 13A, PT 3 Trubadur, PT 4 Trubadur, PT 18, PT 12, PT Siret, PT Păltiniș, PT Plevna, PT Magiaru, PT 6, PT 7A, PT 7B, PT 7C, PT 1A, 1B, PT 2, PT 3, PT 4, PT 4A, PT 4B, PT 24, PT 34, PT 43A, PT 44, PT 46, PT 30 și PT 31. Mai exact, sunt afectați  consumatorii care domiciliază în întreaga zonă centrală a orașului, zona Mircea cel Bătrân, zona Universității, zona Trubadur, inclusiv Maternitatea Bega, Spitalul Militar și Spitalul de Copii Louis Țurcanu.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și dorim să îi asigurăm pe abonații noștri că depunem toate eforturile pentru a relua furnizarea agentului termic până la sfârșitul acestei zile (08.04.2022) în toate zonele afectate”, transmite Colterm. 

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*