Eveniment

Furt cu recidivă în același loc din Timișoara. Poliția a reținut un al treilea tâlhar

Furt cu recidivă în același loc din Timișoara. Poliția a reținut un al treilea tâlhar
Adora Beauty
În data de 23 martie, IPJ Timiș informa că polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au reținut doi bărbaţi, de 18 şi 21 de ani, bănuiţi de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată în municipiul Timişoara.

În noaptea de 9 martie, două persoane mascate ar fi pătruns în curtea unei societăţi comerciale, situate pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, din Timişoara, iar prin amenințări cu acte de violență, ar fi deposedat un bărbat, de 68 de ani, de telefoul mobil şi de 1.100 de lei.

Persoanele bănuite au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, ulterior magistraţii dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbaţii au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Joi, 6 aprilie, reprezentanții IPJ Timiș au transmis că în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat că doi tineri, de 18 și 21 de ani, împreună cu un altul, de 20 de ani, au pătruns în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2022, în aceeași societate comercială, situată pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu din Timișoara, de unde au sustras 100 de kg de fier vechi și mai multe bunuri electrice,  iar, prin amenințări cu acte de violență și cu obiecte contondente, ar fi deposedat un bărbat, de 68 de ani, de telefoul mobil şi de 1.100 de lei.

În 5 aprilie, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au organizat un flagrant delict în parcarea unui centru comercial, din Timișoara, fiind astfel depistat tânărul, de 20 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de 6 aprilie,magistrații au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadul I.P.J Timiș.

Ceilalți doi tineri se află în arestul I.P.J Timiș din data de 22 martie 2022.

 

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*