Eveniment

Băiat de 16 ani din Reșița, reținut pentru furt calificat în Timișoara

Băiat de 16 ani din Reșița, reținut pentru furt calificat în Timișoara
Adora Beauty
Polițiștii Secției 3 Timișoara au reținut un minor, de 16 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în Timișoara.

În 6 aprilie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Timișoara au identificat un minor de 16 ani din Reșița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, la data de 18 ianuarie a.c, acesta a pătruns într-un cabinet medical de pe strada Odobescu din Timișoara și a sustras două portofele cu bani și acte personale care aparțineau unor femei, ce se aflau în cabinet, iar la data de 9 februarie a.c., a pătruns într-o societate comercială de pe strada Emil Zola din Timișoara, iar dintr-un birou a sustras suma de 100 lei.

În urma celor două activități infracționale a fost cauzat un prejudiciu de aproape 700 de lei.

Tânărul au fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*