Administrație

Dominic Fritz: „Mi s-a transmis că trebuie să am grijă să nu dau cu piciorul în câine dacă nu știu „cine îl ține de lanț”

Dominic Fritz: „Mi s-a transmis că trebuie să am grijă să nu dau cu piciorul în câine dacă nu știu „cine îl ține de lanț”
Adora Beauty

Primarul Dominic Fritz a primit, ieri, prin poștă, clasarea dosarului penal deschis în urma unei plângeri de „abuz în serviciu” a unui director din primărie pentru că ar fi îndrăznit să restructureze Primăria Timișoara.

„Tot ieri instanța a decis definitiv că am avut dreptate când am constituit Comisia de disciplină și Comisia paritară fără reprezentanții sindicatului, pentru că el nu este reprezentativ. De fapt, acest sindicat reprezintă doar o mică parte a angajaților și funcționarilor Primăriei Timișoara.

Imediat după ce am câștigat alegerile, chiar înainte să depun jurământul, am primit primele „avertizări” că mă voi trezi cu plângeri penale dacă încerc să reformez Primăria. Iar după ce am pornit reorganizarea prin care mai mulți șefi și-au pierdut puterea, mi s-a transmis că trebuie să am grijă să nu dau cu piciorul în câine dacă nu știu „cine îl ține de lanț”.

Pe mine nu m-au impresionat niciodată aceste amenințări. Știu că miza dosarelor și proceselor nu e intimidarea mea, ci semănarea de neîncredere. Să genereze titluri de știri („Fritz audiat la poliție!”) care lasă urme pe reputația unui om, indiferent de rezultat. Să creeze impresia că nu există diferență între bine și rău.

Și mai este o miză: să blocheze atât cât pot respectarea regulilor de către toți, indiferent de cine ține lanțul. Nu vor reuși”, a transmis, azi, primarul Dominic Fritz.

Friends Arena

Un comentariu

  1. vlad tepes

    Luati exemplu de la edilui din Lovrin si chemati hingherii sa omoare bietele animale nevinovate.
    Acel animal de pe langa spalatoria auto de la intrare un a facut rau la nimeni. Rusine edilului!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*