Eveniment

Bărbat reținut după ce a furat de la clienții unor restaurante din Timișoara

Bărbat reținut după ce a furat de la clienții unor restaurante din Timișoara
Adora Beauty

Polițiștii Secției 1 Timișoara au reținut un bărbat, de 53 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată în Timișoara. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În data de 5 aprilie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Timișoara au identificat un bărbat de 53 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de “furt calificat” în formă continuată.

În fapt, în zilele de 11.03.2022, 13.03.2022 și 18.03.2022, profitând de neatenția persoanelor care se aflau la masă în 3 restaurante din Timișoara, acesta ar fi sustras portofele cu sume de bani, acte personale și un telefon mobil din poșetele lăsate pe scaun.

Prin infracțiunile săvârșite, a fost creat un prejudiciu în valoare de 4500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bănuitul au fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat” în formă continuată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*