Politic

Ludovic Orban a lansat Partidul Forța Dreptei în Timiș

Ludovic Orban a lansat Partidul Forța Dreptei în Timiș

Filiala Timiș a Partidului Forța Dreptei a fost lansată oficial astăzi în prezența președintelului Ludovic Orban și a deputaților Violeta Alexandru, Claudiu Chira și  Antonel Tănase.

Potrivit coordonatorului Partidului Forța Dreptei, filiala Timiș, Claudiu Chira până în prezent s-au înscris aproximativ 500 de membri. “Ieri am fost și în județul Caraș Severin. Am avut și acolo niște discuții cu echipa de coordonare de acolo. Rolul nostrum până la alegerile din 2024 este acela de a face o poziție constructivă a partidelor din județ. Am alături de mine o echipa formidabilă, o parte dintre colegii din Biroul Județean sunt aici în sala cu noi. O parte din ei sunt și viitorii membrii ai Biroului Politic Municipal și de aceea îmi pun baza și sunt sigur că vom reuși. Chiar în ultimele săptămâni după ce am anunțat această lansare și vizită domnului președinte, undeva la 160 de noi membri au făcut pasul către noi”, a precizat deputatul Claudiu Chira, coordonator al Partidului Forța Dreptei, filiala Timiș.

Astfel printre membri partidului se regăsesc: Sîrbu Alin Nicușor – secretar general, Telteu Mirel- trezorier-șef, Dragulin Sorin – comunicare, Ioan Silviu- coordonator organizația municipală, Simulescu Bogdan, Dumitra Cristian, Șerpe Emil, Toma Eleonora, Balaci Adrian, Colhon Adrian, Jifcovici Danita Hermina, Orboi Dora.

În urmă cu două săptămâni Forța Dreptei a devenit oficial partid politic, prin înregistrarea partidelor politice în baza hotărârii judecătorești rămase definitive. Formă Dreptei este condusă până la Congresul de anul viitor de o conducere formată din 16 parlamentari, cu subsemnatul în calitate de președinte interimar. Etapele de dezvoltare a partidului cuprind prima faza: ne-am propus că până în 15 mai să constituim filiale în toate județele României și în Diaspora. Astăzi prezența noastră este cu scopul de a prezența grupul de inițiativa care urmează să dezvolte organizația Forță Dreptei în județul Timiș.Obiectivele noastre sunt ambițioase, vrem să înscriem un număr de minimum 25.000 de membri la nivel național. Să constituim organizații locale în minimum jumătate din localitățile României, 3300 de localități”, a explicat Ludovic Orban, președintele partidului Forță Dreptei.

Programul conducerii Forței Dreptei include o ședință de validare a Biroului politic județean a filialei Timiș a partidului și o întâlnire cu Comitetul de coordonare. De la ora 17, în Sala mare a Hotelului Boavista, Ludovic Orban se va întâlni cu simpatizanții partidului din județul Timiș.


Un comentariu

  1. vlad tepes

    D.le Orban aveti in continuare posibilitatea sa “lansati” in continuare beizadele ale primarilor din Timis pe posturi la ministere!
    Bineinteles daca fripturile sunt “copioase”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*