Eveniment

Bărbat cercetat pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos

Bărbat cercetat pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos
Adora Beauty

La data de 31 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Timiș, au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Timiș.

Se efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 24 de ani, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de fals informatic în formă continuată  sub forma participației improprii, fals informatic în formă continuată, acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018- noiembrie 2021, bănuitul ar fi efectuat operațiuni financiare ilegale, pe timpul cât acesta a fost angajat al unei unități bancare, din București, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 80.000 lei.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, un laptop, carduri bancare și cartele SIM. Bărbatul a fost condus la audieri, la sediul poliției, ulterior, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

În cursul acestei zile, tânărul a fost prezetat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, magistrații dispunând măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Timișoara. La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*