Politic

Alin Nica: Susțin dezbaterea în cadru statutar în partid a oricărei variante

Alin Nica: Susțin dezbaterea în cadru statutar în partid a oricărei variante
Adora Beauty

Președintele PNL Timiș, Alin Nica a participat la ședința Biroului Politic Județean și a luat decizia să semneze convocatorul pe care mai multe filiale ale PNL le-au pregătit în vederea convocării ședinței extraordinare a Biroului Politic Executiv a partidului.

Susțin dezbaterea în cadru statutar în partid a oricărei variante. Până acum nu am avut o analiză a conducerii și mi se pare că atunci când iei o decizie cu privire la schimbarea conducerii cu o alta, trebuie să facem mai întâi o analiză a activității conducerii și aș prefera să mă abțin de la a spune ce decizie va lua Biroul Executiv, în care parte vor merge lucrurile și din respect pentru președintele Florin Cîțu, pe care l-am susținut la congres, dar și din dorința de a găsi o formulă comună astfel încât PNL să rămână unit în continuare și să ne concentrăm pe livrarea de rezultate pentru cetățeni. (…) Ceea ce pot să vă spun cu caracter general este că Partidul Național Liberal este și va fi unit inclusiv după această situație. Sper ca lucrurile să decurgă fără evenimente cum am avut anul trecut, care au adus o pată pe istoria PNL”, a precizat președintele PNL Timiș, Alin Nica.

Reamintim, peste 40 de lideri de organizații județene PNL au semnat o scrisoare prin care îi solicită lui Florin Cîțu să demisioneze de la conducerea PNL. Aceștia sunt nemulțumiți că Florin Cîțu tensionează relațiile din coaliție cu PSD și că are o imagine slabă care trage partidul în jos în sondaje.

În plus, liderul PNL Timiș a precizat că Nicolae Ciucă este o variantă viabilă pentru funcția de președinte al PNL la nivel național.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*